עולם הממתקים של טאסא
וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   עוגת שוקולד לחה במיוחד – של בטי קרוקר

עוגת שוקולד לחה במיוחד – של בטי קרוקר

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מעוגת שוקולד לחה במיוחד - של בטי קרוקר

החומרים הדרושים:

  1.  1/3 כוס חמאה ( 80גרם )  
  2.  1 ורבע כוס מים (300 מ"ל)    3. 3 ביצים גדולות.

אופן הכנה:

  1. לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ-32 דקות.

להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.                

                                      בתיאבון !

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
שוקולד פררו רושה
שוקולד קינדר
שוקולד לינדט
שוקולד מילקה
שוקולד mm
עוגיות אוראו
שוקולד טורינו

*9242

  טלפון רב קוי
לוגו טסה שוקולד