עולם הממתקים של טאסא
וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   עוגת גבינה עם פירורים ללא גלוטן

עוגת גבינה עם פירורים ללא גלוטן

המתכון נוצר בשיתוף פעולה עם הבלוגרית הידועה סוויט דולי, המתמחה בהכנת קינוחים מעולים ופשוטים להכנה.

אין כמו עוגת גבינה מפנקת לצד הקפה, אבל רבים מאיתנו רגישים לגלוטן או מעדיפים לא לצרוך אותו,
ולכן נמנעים מעוגות ומאפים. בדיוק עבורם גייסנו את הבלוגרית סוויט דולי,
שתעניק לנו מתכון חלומי לעוגת גבינה מפנקת ללא גלוטן, שאינה נופלת במאום מעוגות גבינה רגילות.
היא כל כך טעימה שלא תוכלו להפסיק לאכול אותה!
ובנוסף, היא גם קלה מאד להכנה, כך שכל אחד יכול.

כדי לקצר את הדרך השתמשנו לבסיס בעוגיות ביסקוויט ללא גלוטן מסידרת האיכות של גולון.
ניתן להשיג את העוגיות בכל חנויות רשת טסה, לצד מגוון רחב של מוצרים נפלאים נוספים ללא סוכר וללא גלוטן.

הטיפ של סוויט דולי:
"ישנן שתי דרכים לפורר את העוגיות: 
האפשרות הראשונה היא להשתמש במעבד מזון. אני לא עפה על מעבד מזון כי צריך לשטוף ולנקות אותו היטב
לאחר השימוש, ולכן אני מעדיפה את האפשרות השנייה – להכניס את שרוול העוגיות, יחד עם הניילון,
לתוך שקית ניילון גדולה יותר, ולרסק את העוגיות באמצעות פטיש שניצלים. בגלל שאנחנו מרסקים לעוגיות את הצורה,
הן "יפרצו" מהשרוול החוצה היישר לתוך השקית הגדולה יותר, והמטבח שלנו יישאר נקי,
ללא צורך בניקיון כלים נוספים בהמשך.
וכדאי לדעת שהעוגה הזו משתבחת בטעמה כאשר היא ממתינה במקרר כ-24 שעות.
אח, אח, איך אני נהנית מהטיפים שלי 😜 !"

עוגת גבינה עם פירורים ללא גלוטן, חלומית וקלה להכנה

עוגת גבינה עם פירורים ללא גלוטן

מה צריך בשביל להכין את העוגה?

ציפוי ותחתית:
1 חבילת עוגיות ללא גלוטן – מריה של "גולון" (Gullon)
100 גר' חמאה

מלית:
2 חב' שמנת מתוקה
2 חב' גבינה 9% – (אפשר להחליף ל-5%) – סה"כ 500 גר'
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס סוכר

העוגה נאפית בתבנית בגודל 24".

איך מכינים את העוגה?

בחבילת העוגיות של גולון תמצאו שני שרוולי עוגיות.
באחד מהם נשתמש לתחתית העוגה, ואילו בשני נשתמש לציפוי שלה.
פוררו את עוגיות השרוול הראשון. המיסו את החמאה וערבבו היטב עם פירורי העוגיות.
העיסה לא נעשית אחידה, וזה בסדר גמור.
שטחו את התערובת בתחתית התבנית עם היד כך שתתקבל שכבה אחידה.
הכניסו את התבנית למקרר עד לסיום הכנת המלית.

הקציפו במיקסר את השמנת המתוקה, הסוכר, והאינסטנט פודינג, עד לקבלת קצפת יציבה.
הוסיפו את הגבינות וערבבו עוד מעט במיקסר לקבלת תערובת אחידה.
הוציאו את התבנית מן המקרר, וצקו את תערובת הגבינות מעל תחתית הפירורים.
רסקו את שרוול העוגיות השני ופזרו את הפירורים מעל העוגה באופן אחיד.

הניחו לעוגה להתמצק מספר שעות במקרר, עדיף כאמור לאכול לאחר כ-24 שעות.

בתיאבון!

לכתבה המקורית בבלוג של סוויט דולי > לחצו כאן

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
שוקולד פררו רושה
שוקולד קינדר
שוקולד לינדט
שוקולד מילקה
שוקולד mm
עוגיות אוראו
שוקולד טורינו

*9242

  טלפון רב קוי
לוגו טסה שוקולד