עולם הממתקים של טאסא
וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   בצק פאי של בטי קרוקר

בצק פאי של בטי קרוקר

מצרכים – חצי שקית אבקת הכנה ( כ – 150 גרם )

2 כפות מים קריםבצק פאי של בטי קרוקר

2 כפיות מים קרים

ערבב/י את אבקת ההכנה עם המים הקרים עד לקבלת מרקם בצק .

בעזרת מערוך ושימוש במשטח מקומח יש לרדד את הבצק עד לקבלת צורה עגולה בקוטר של כ 30 ס"מ.

העבר לתבנית האפייה ( תבנית עוגות פאי בקוטר 30 ס"מ ) ולחץ/י את הבצק בעדינות אל התבנית ( יש להימנע מלמתוח את הבצק)

חמם/י את תנור האפייה ל 230 מעלות , הדק את הבצק עם צלחת או עם מזלג לקבלת מראה מעוצב.

הכנס את תבנית האפייה למשך כ 8-10 דקות עד לקבלת צבע חום זהוב.

בתאבון !

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
שוקולד פררו רושה
שוקולד קינדר
שוקולד לינדט
שוקולד מילקה
שוקולד mm
עוגיות אוראו
שוקולד טורינו

*9242

  טלפון רב קוי
לוגו טסה שוקולד