וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   בצק פאי של בטי קרוקר

בצק פאי של בטי קרוקר

מצרכים – חצי שקית אבקת הכנה ( כ – 150 גרם )

2 כפות מים קריםבצק פאי של בטי קרוקר

2 כפיות מים קרים

ערבב/י את אבקת ההכנה עם המים הקרים עד לקבלת מרקם בצק .

בעזרת מערוך ושימוש במשטח מקומח יש לרדד את הבצק עד לקבלת צורה עגולה בקוטר של כ 30 ס"מ.

העבר לתבנית האפייה ( תבנית עוגות פאי בקוטר 30 ס"מ ) ולחץ/י את הבצק בעדינות אל התבנית ( יש להימנע מלמתוח את הבצק)

חמם/י את תנור האפייה ל 230 מעלות , הדק את הבצק עם צלחת או עם מזלג לקבלת מראה מעוצב.

הכנס את תבנית האפייה למשך כ 8-10 דקות עד לקבלת צבע חום זהוב.

בתאבון !

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
שוקולד פררו רושה
שוקולד קינדר
שוקולד לינדט
שוקולד מילקה
שוקולד mm
עוגיות אוראו
שוקולד טורינו

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

חנות שוקולד

*9242

  טלפון רב קוי
לוגו טסה שוקולד