בצק פאי של בטי קרוקר
מצרכים – חצי שקית אבקת הכנה ( כ – 150 גרם )
2 כפות מים קרים
2 כפיות מים קרים
ערבב/י את אבקת ההכנה עם המים הקרים עד לקבלת מרקם בצק .
בעזרת מערוך ושימוש במשטח מקומח יש לרדד את הבצק עד לקבלת צורה עגולה בקוטר של כ 30 ס"מ.
העבר לתבנית האפייה ( תבנית עוגות פאי בקוטר 30 ס"מ ) ולחץ/י את הבצק בעדינות אל התבנית ( יש להימנע מלמתוח את הבצק)
חמם/י את תנור האפייה ל 230 מעלות , הדק את הבצק עם צלחת או עם מזלג לקבלת מראה מעוצב.
הכנס את תבנית האפייה למשך כ 8-10 דקות עד לקבלת צבע חום זהוב.
בתאבון !