פיצה קראסט של בטי קרוקר - טסה שוקולד - הוראות הכנה

בימים כאלו…כולנו מתוקים !

לקוחות יקרים, כל הסניפים פתוחים!

אנו דואגים לקיים את ההנחיות הנדרשות,
בואו ביחד נקפיד על הכללים למען בריאות כולנו !
נשמח לשרת אתכם ולהמתיק את יומכם

וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   פיצה קראסט של בטי קרוקר

פיצה קראסט של בטי קרוקר

מצרכים – חצי ספל מים חמים 120 מ"ל  ( לא רותחים )

חמם/י את תנור האפייה ל 230 מעלות  ( לשימוש בתבנית בקוטר 30 ס"מ) או ל 220 מעלות בשימוש בנייר אפיה. יש לשמן את נייר האפייה לצורך קבלת בצק פריך או את תבנית הפיצה לקבלת בצק רך.

ערבב/י את תכולת השקית עם חצי ספל מים חמים עד להמסת האבקה , כסה/י את קערת הערבוב והמתן/י 5 דקות.

דחוס/י את העיסה שהתקבלה לתוך תבנית האפייה או על נייר האפייה , השתמש/י באצבעות על מנת להדק היטב את הבצק.

הוסף/י את התוספות בהתאם לרצונכם והכנס/י לתנור האפייה שחומם מראש לחלקו התחתון למשך 12 – 17 דקות עד לקבלת צבע זהוב חום.

בתאבון !

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
  • שוקולד פררו רושה
  • שוקולד קינדר
  • שוקולד mm
  • עוגיות אוראו
  • שוקולד טורינו

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

*9242

  טלפון רב קוי