עולם הממתקים של טאסא
וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   בצק פיצה של בטי קרוקר

בצק פיצה של בטי קרוקר

מצרכים – חצי ספל מים חמים 120 מ"ל  ( לא רותחים )בצק פיצה של בטי קרוקר

חמם/י את תנור האפייה ל 230 מעלות  ( לשימוש בתבנית בקוטר 30 ס"מ) או ל 220 מעלות בשימוש בנייר אפיה. יש לשמן את נייר האפייה לצורך קבלת בצק פריך או את תבנית הפיצה לקבלת בצק רך.

ערבב/י את תכולת השקית עם חצי ספל מים חמים עד להמסת האבקה , כסה/י את קערת הערבוב והמתן/י 5 דקות.

דחוס/י את העיסה שהתקבלה לתוך תבנית האפייה או על נייר האפייה , השתמש/י באצבעות על מנת להדק היטב את הבצק.

הוסף/י את התוספות בהתאם לרצונכם והכנס/י לתנור האפייה שחומם מראש לחלקו התחתון למשך 12 – 17 דקות עד לקבלת צבע זהוב חום.

בתאבון !

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
שוקולד פררו רושה
שוקולד קינדר
שוקולד לינדט
שוקולד מילקה
שוקולד mm
עוגיות אוראו
שוקולד טורינו

*9242

  טלפון רב קוי
לוגו טסה שוקולד