וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   בצק פיצה של בטי קרוקר

בצק פיצה של בטי קרוקר

מצרכים – חצי ספל מים חמים 120 מ"ל  ( לא רותחים )בצק פיצה של בטי קרוקר

חמם/י את תנור האפייה ל 230 מעלות  ( לשימוש בתבנית בקוטר 30 ס"מ) או ל 220 מעלות בשימוש בנייר אפיה. יש לשמן את נייר האפייה לצורך קבלת בצק פריך או את תבנית הפיצה לקבלת בצק רך.

ערבב/י את תכולת השקית עם חצי ספל מים חמים עד להמסת האבקה , כסה/י את קערת הערבוב והמתן/י 5 דקות.

דחוס/י את העיסה שהתקבלה לתוך תבנית האפייה או על נייר האפייה , השתמש/י באצבעות על מנת להדק היטב את הבצק.

הוסף/י את התוספות בהתאם לרצונכם והכנס/י לתנור האפייה שחומם מראש לחלקו התחתון למשך 12 – 17 דקות עד לקבלת צבע זהוב חום.

בתאבון !

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
שוקולד פררו רושה
שוקולד קינדר
שוקולד לינדט
שוקולד מילקה
שוקולד mm
עוגיות אוראו
שוקולד טורינו

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

חנות שוקולד

*9242

  טלפון רב קוי
לוגו טסה שוקולד