בצק פיצה של בטי קרוקר
מצרכים – חצי ספל מים חמים 120 מ"ל ( לא רותחים )
חמם/י את תנור האפייה ל 230 מעלות ( לשימוש בתבנית בקוטר 30 ס"מ) או ל 220 מעלות בשימוש בנייר אפיה. יש לשמן את נייר האפייה לצורך קבלת בצק פריך או את תבנית הפיצה לקבלת בצק רך.
ערבב/י את תכולת השקית עם חצי ספל מים חמים עד להמסת האבקה , כסה/י את קערת הערבוב והמתן/י 5 דקות.
דחוס/י את העיסה שהתקבלה לתוך תבנית האפייה או על נייר האפייה , השתמש/י באצבעות על מנת להדק היטב את הבצק.
הוסף/י את התוספות בהתאם לרצונכם והכנס/י לתנור האפייה שחומם מראש לחלקו התחתון למשך 12 – 17 דקות עד לקבלת צבע זהוב חום.
בתאבון !