קינוח חמאת בוטנים של בטי קרוקר
הוראות הכנה: החומרים הדרושים: לציפוי פריך: כף מים ו 2 כפות חמאה רכה. למילוי: 1/4 ספל חמאה (60 מ"ל)
אופן הכנה: השרה במים חמים את שקית הציפוי ושמור את שקית הציפוי בצד. יש לחמם במיקרוגל כ 45 שניות ללא כיסוי בקערה בינונית עם 2 כפות חמאה, כף מים ותערובת הקראסט . לאחר מכן יש לערבב את תוכן הקערה, ליצוק ולהדק לתחתית התבנית המצורפת. יש להמיס רבע ספל חמאה במשך כ 15 שניות ולערבב ביחד עם תערובת המילוי וחמאת הבוטנים עד לקבלת תערובת אחידה. לאחר מכן יש לצקת את התערובת על שכבת הקראסט. לסיום יש לחתוך את שקית הציפוי ולצפות עם תוכן שקית הציפוי בשכבה אחידה על שכבת המילוי.
יש להעביר לקירור ל30 דקות. יש לאחסן בקירור ולצרוך עד יומיים מיום ההכנה.
בתיאבון !