עולם הממתקים של טאסא
וואטסאפ

חדש! חנות טסה און ליין!

מעכשיו כל המוצרים האהובים והרבה יותר מבצעים באתר החנות החדש של טסה!

דף הבית  >   מתכונים מתוקים

מתכונים מתוקים

 

מחפשים מתכונים מתוקים חדשים להפתיע בהם את המשפחה ושלא יגזלו יותר מדי זמן?

בא לכם להכין עוגת שוקולד שתהמם את האורחים שלכם באפס מאמץ?

 

בואו לגלות מתכונים חדשים המשלבים תערובות הכנה לעוגות וקינוחים שיחסכו לכם זמן ואנרגיה, או ממתקים ושוקולדים איכותיים שיספקו תוצאות מדהימות בטעמם. נסו את מתכוני עוגות השוקולד ושאר המתכונים המתוקים שלנו – נשמח אם תכתבו לנו איך יצא וכמה טעים היה. בהצלחה!

פנקייק קל להכנה בכמה דקות של עבודה מי לא אוהב פנקייקים זהובים וחמימים היישר מהמחבת, עם תוספות מפנקות כמו קצפת, תותים, סירופ שוקולד, סירופ מייפל או כל דבר אחר שמשמח את הלב?   למרבה הצער, לא תמיד יש לנו זמן […]

להמשך קריאה

בראוניז שוקולד פאדג' מושלמים במהירות ובקלות חזרתם מהעבודה מורעבים ובא לכם לרדת על מגש בראוניז חמים? הילדים רוצים משהו מתוק או צריכים להביא עוגה לגן? אין בעיה! לא צריך ללכת לסופר ולהתחיל להשקיע בהכנת מתכון מורכב הגוזל זמן. אפשר בהחלט […]

להמשך קריאה

עוגת וניל גבוהה וקלה להכנה חייבים עוגת וניל גבוהה ויפה אבל אין לכם זמן להכין עכשיו עוגה מסובכת או לקנות את כל המרכיבים? יש פתרון מעולה – עוגת וניל גבוהה בחושה בניחוח מעלף שאפשר להכין תוך דקות ספורות בעזרת תערובת […]

להמשך קריאה

עוגת אגוזי פקאן בחושה להכנה מהירה עוגת אגוזי פקאן היא אחת העוגות האהובות והפופולריות ביותר מבין כל העוגות, קלאסיקה אמיתית. אך למרבה הצער, לא תמיד יש לנו זמן להכין אותה במלואה או שיש לנו את כל המרכיבים הדרושים. אל דאגה […]

להמשך קריאה

עוגת שוקולד ליום הולדת בתוך כמה דקות! מי לא נתקל באתגר של להכין עוגת יום הולדת לילד, לעבודה, לגן או לבית הספר בהתראה קצרה?  כל הורה מכיר את העניין – לחוץ בעבודה, יש מיליון סידורים ואין זמן לעשות קניות ולעמוד […]

להמשך קריאה

עוגת שוקולד מריר בחושה וקלה שכיף להכין! עוגות שוקולד אהובות על כולם, ילדים ומבוגרים כאחד. אך אם אתם רוצים עוגת שוקולד איכותית באמת, לכו על עוגת שוקולד מריר המבוססת על שוקולד בעל אחוזי פולי קקאו גבוהים שיעניקו טעם עמוק יותר […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ"ל)    2. 1 ורבע כוס מים (300 מ"ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, […]

להמשך קריאה

ברוכים הבאים לעולם שבו גם אופים מתחילים וללא נסיון יכולים להתגאות בעוגת שוקולד מושלמת, עשירה ומפתה, בזכות תערובת בטי קרוקר המוכרת והאהובה. במקרה זה אין צורך להיות שף מנוסה כדי ליצור קסם במטבח; המתכון שלנו מבטיח עוגה לחה, עשירה בטעמי […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ החומרים הדרושים:  1 ספל מים 240 מ"ל    1/3ספל חמאה 80 גרם     3ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, חמאה וביצים . להמשיך לערבב במהירות […]

להמשך קריאה

עוגה בחושה עם סוכריות צבעוניות – הכי פשוט, הכי קל, הכי מהיר, וכולם מלקקים את האצבעות! כדי להכין עוגה בחושה לא צריך להיות מומחה אפייה גדול – זורקים את כל המרכיבים לקערה, מערבבים, שופכים לתבנית ולתנור.  אבל לנו יש טריק […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ החומרים הדרושים:  חצי ספל חמאה  120 גרם  1 ביצה גדולה אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגיות עם חמאה וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם ולשמן מחבת בגודל בינוני החומרים הדרושים: 1.  1 ספל מים. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את התערובת עם המים,. להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. לצקת למחבת משומנת וחמה כשליש ספל עד […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: החומרים הדרושים:  לציפוי פריך: כף מים ו 2 כפות חמאה רכה. למילוי: 1/4 ספל חמאה (60 מ"ל) אופן הכנה: השרה במים חמים את שקית הציפוי ושמור את שקית הציפוי בצד. יש לחמם במיקרוגל כ 45 שניות ללא כיסוי בקערה […]

להמשך קריאה

מצרכים : 4 כפות מרגרינה או חמאה מומסת. ספל ושליש ( 150 מ"ל חלב קר ) ערבב/י היטב את תערובת הקראסט עם המרגרינה והדק/י את המסה לתבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ שפוך/י את החלב לקערה בגודל בינוני , רוקן/י את […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם מחבת בגודל בינוני החומרים הדרושים: להכנת 12-16 פנקייק : 2 כוסות תערובת ו 1.5 כוסות מים.   לערבב יחד בקערה את תערובת עם המים, להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. להמתין 3 […]

להמשך קריאה

מחפשים עוגה שוקולדית חגיגית וטעימה שכל האורחים יתעלפו כשיראו אותה, ועוד יותר כשיטעמו אותה? יש לנו עוגה מנצחת בשבילכם, המשלבת את מוצרי גולון (Gullon) המעולים הטעימים שלנו, שהם ללא גלוטן. המתכון נוצר על ידי בלוגרית האוכל הפופולרית דורית מנו-טל אור, […]

להמשך קריאה

המתכון נוצר בשיתוף פעולה עם הבלוגרית הידועה סוויט דולי, המתמחה בהכנת קינוחים מעולים ופשוטים להכנה. אין כמו עוגת גבינה מפנקת לצד הקפה, אבל רבים מאיתנו רגישים לגלוטן או מעדיפים לא לצרוך אותו, ולכן נמנעים מעוגות ומאפים. בדיוק עבורם גייסנו את […]

להמשך קריאה

איך מכינים פאי מנחם וטרי ב-5 דקות בלי להתקשקש עם מצרכים, ללוש בצק וללכלך המון כלים? פשוט ביותר – התערובת המוכנה שלהכנת בצק פאי של המותג האמריקאי הפופולרי והאהוב בטי קרוקר תאפשר לכם להכין פאי תוך דקות, מתי שבא לכם […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ   החומרים הדרושים: 1. 2/3 ספל שמן (160 מ"ל)    2. רבע ספל כוס מים (60 מ"ל)    3. 2 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם […]

להמשך קריאה

למי בא בראוניז? למי לא? תערובת להכנת בראוניז שוקולד פאדג' היא אחת ההמצאות הכי טובות בעולם.  בראוניז הם אחד הפינוקים המתוקים האהובים ביותר בכל המדינות כמעט, והכי כיף ומשמח לאכול אותם ליד קפה טוב. הבעייה היא שלא תמיד יש לנו […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ"ל)    2. ספל כוס מים (240 מ"ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ החומרים הדרושים: 1. 2/3 ספל שמן (160 מ"ל)    2. רבע ספל כוס מים (60 מ"ל)    3. 2 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל-180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ. חומרים: 1/2 ספל שמן (120 מ"ל)    1 ספל כוס מים (240 מ"ל)    3 ביצים גדולות. 1 חבילה תערובת פילסברי מסוג Devil's Food. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את […]

להמשך קריאה

זהו מתכון פשוט ונהדר, עם טעמים עזים ומרעננים של תותים המשולבים באופן מושלם עם המרקם הנימוח והעשיר של בצק פילסברי איכותי. ומה שהכי נחמד הוא שאינו דורש ניסיון רב באפייה ומתאים לכל אחד, גם למתחילים. עוגת התות הזו מתאימה לכל […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ"ל)    2. ספל כוס מים (240 מ"ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן […]

להמשך קריאה

איך מכינים בצק פיצה ב-5 דקות בלי עניינים, בלי ללכת לסופר, בלי לחכות להתפחה ובלי מטבח מלא קמח? הכי קל – השתמשו בתערובת מוכנה של המותג האמריקאי הוותיק בטי קרוקר להכנת בצק פיצה, ותוך מספר דקות, מתי שתרצו, תהיה לכם […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 8X8 ס"מ     החומרים הדרושים:   2\3 כוס מים (180 מ"ל)     1 ביצה גדולה.     אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים והביצים . להעביר לתבנית משומנת כמחצית מהתערובת ולפזר מחצית מציפוי הקינמון. […]

להמשך קריאה
מותגים חמים שכולם אוהבים
שוקולד פררו רושה
שוקולד קינדר
שוקולד לינדט
שוקולד מילקה
שוקולד mm
עוגיות אוראו
שוקולד טורינו

*9242

  טלפון רב קוי
לוגו טסה שוקולד