מתכונים מתוקים של טסה שוקולד - מתכוני עוגות וקינוחים, עוגיות ופינוקים
מתכונים מתוקים
דף הבית  >   מתכונים מתוקים

מתכונים מתוקים

 

מחפשים מתכונים מתוקים חדשים להפתיע בהם את המשפחה ושלא יגזלו יותר מדי זמן?

בא לכם להכין עוגת שוקולד שתהמם את האורחים שלכם באפס מאמץ?

 

בואו לגלות מתכונים חדשים המשלבים תערובות הכנה לעוגות וקינוחים שיחסכו לכם זמן ואנרגיה, או ממתקים ושוקולדים איכותיים שיספקו תוצאות מדהימות בטעמם. נסו את מתכוני עוגות השוקולד ושאר המתכונים המתוקים שלנו – נשמח אם תכתבו לנו איך יצא וכמה טעים היה. בהצלחה!

הוראות הכנה: החומרים הדרושים:  כוס אחת של תערובת (240 גרם)       3/4כוס מים (180 מ”ל) אופן הכנה:   יש לערבב את כל החומרים יחידיו עד לתערובת אחידה וחלקה. יש לתת לתערובת כ-2 דקות מנוחה. יש לחמם מחבת ל180 מעלות צלזיוס וליצוק […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ”ל)    2. 3 כפות מים (44 מ”ל)    3. 2 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1/2 ספל שמן (120 מ”ל)  1 ספל מים  240 מ”ל  3ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ”ל)    2. 1 ו כוס מים (240  מ”ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ”ל)    2. 1 ורבע כוס מים (300 מ”ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ”ל)    2. 1.25 כוס מים (300 מ”ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ”ל)    2. 1 ורבע כוס מים (300 מ”ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים:  1/3 כוס חמאה ( 80גרם )    1 ורבע כוס מים (300 מ”ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים:  1 ספל מים 240 מ”ל    1/3ספל חמאה 80 גרם     3ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, חמאה וביצים . להמשיך לערבב במהירות […]

להמשך קריאה

וראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ”ל)    2. 1 כוס מים (240 מ”ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים:  חצי ספל חמאה  120 גרם  1 ביצה גדולה אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגיות עם חמאה וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם ולשמן מחבת בגודל בינוני החומרים הדרושים: 1.  1 ספל מים. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את התערובת עם המים,. להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. לצקת למחבת משומנת וחמה כשליש ספל עד […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: החומרים הדרושים:  לציפוי פריך: כף מים ו 2 כפות חמאה רכה. למילוי: 1/4 ספל חמאה (60 מ”ל) אופן הכנה: השרה במים חמים את שקית הציפוי ושמור את שקית הציפוי בצד. יש לחמם במיקרוגל כ 45 שניות ללא כיסוי בקערה […]

להמשך קריאה

מצרכים : 4 כפות מרגרינה או חמאה מומסת. ספל ושליש ( 150 מ”ל חלב קר ) ערבב/י היטב את תערובת הקראסט עם המרגרינה והדק/י את המסה לתבנית מרובעת בגודל 20 ס”מ שפוך/י את החלב לקערה בגודל בינוני , רוקן/י את […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם מחבת בגודל בינוני החומרים הדרושים: להכנת 12-16 פנקייק : 2 כוסות תערובת ו 1.5 כוסות מים.   לערבב יחד בקערה את תערובת עם המים, להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה. להמתין 3 […]

להמשך קריאה

מתכון לעוגה יפה וחגיגית מושלמת לאירוח והנאה ….. מחפשים עוגת שוקולדית חגיגית וטעימה שכל האורחים יפלו מהרגלים שיראו אותה ?  ינמסו מהתרגשות מהמרקם? ויעלפו מהטעם? יש לנו עוגה מנצחת  המשלבת בתוכה את מוצרי היבוא המעולים הטעימים שלנו כולם במחיר משטלם […]

להמשך קריאה

עוגת גבינה פירורים ללא גלוטן חלומית וקלה להכנה המתכון נעשה בשיתוף פעולה עם הבלוגרית הידועה סווטי דולי (המתמחה בהכנת קינוחים מעולים ופשוטים הכנה ) אין כמו עוגת גבינה מפנקת לצד קפה אבל רבה מאיתנו רגישים לגלוטן ונמנעים מהפינוקים בדיוק עבורם […]

להמשך קריאה

מצרכים – חצי שקית אבקת הכנה ( כ – 150 גרם ) 2 כפות מים קרים 2 כפיות מים קרים ערבב/י את אבקת ההכנה עם המים הקרים עד לקבלת מרקם בצק . בעזרת מערוך ושימוש במשטח מקומח יש לרדד את […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ   החומרים הדרושים: 1. 2/3 ספל שמן (160 מ”ל)    2. רבע ספל כוס מים (60 מ”ל)    3. 2 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1. 2/3 ספל שמן (160 מ”ל)    2. רבע ספל כוס מים (60 מ”ל)    3. 2 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ”ל)    2. ספל כוס מים (240 מ”ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1. 2/3 ספל שמן (160 מ”ל)    2. רבע ספל כוס מים (60 מ”ל)    3. 2 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ”ל)    2. ספל כוס מים (240 מ”ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ”ל)    2. ספל כוס מים (240 מ”ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ”ל)    2. ספל כוס מים (240 מ”ל)    3. 3 ביצים גדולות. אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן […]

להמשך קריאה

מצרכים – חצי ספל מים חמים 120 מ”ל  ( לא רותחים ) חמם/י את תנור האפייה ל 230 מעלות  ( לשימוש בתבנית בקוטר 30 ס”מ) או ל 220 מעלות בשימוש בנייר אפיה. יש לשמן את נייר האפייה לצורך קבלת בצק […]

להמשך קריאה

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 8X8 ס”מ     החומרים הדרושים:   2\3 כוס מים (180 מ”ל)     1 ביצה גדולה.     אופן הכנה: לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים והביצים . להעביר לתבנית משומנת כמחצית מהתערובת ולפזר מחצית מציפוי הקינמון. […]

להמשך קריאה
מותגים חמים שכולם אוהבים

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

*9242

  טלפון רב קוי