עוגת שוקולד מריר עשירה של בטי קרוקר
עוגת שוקולד מריר בחושה וקלה שכיף להכין!
עוגות שוקולד אהובות על כולם, ילדים ומבוגרים כאחד. אך אם אתם רוצים עוגת שוקולד איכותית באמת,
לכו על עוגת שוקולד מריר המבוססת על שוקולד בעל אחוזי פולי קקאו גבוהים שיעניקו טעם עמוק יותר לעוגה.
האמינו לנו, גם הילדים ילקקו את האצבעות!
כדי לחסוך זמן, הנה מתכון קלי-קלות הכולל קיצור דרך בעזרת תערובת עוגת השוקולד המריר של בטי קרוקר, החברה האמריקאית האהובה והטובה.
חומרים:
1 קופסת תערובת עוגת שוקולד מריר של בטי קרוקר
1/2 ספל שמן (120 מ"ל)
1.25 כוס מים (300 מ"ל)
3 ביצים גדולות.
הוראות הכנה:
חממו תנור ל-180 מעלות.
שמנו תבנית עוגה בגודל 33X22 ס"מ.
ערבבו יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, השמן והביצים .
המשיכו לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה.
העבירו את התערובת לתבנית משומנת ואפו במרכז התנור למשך כ-32 דקות.
הוציאו מהתנור והניחו לצינון לפחות למשך 15 דקות.
בתיאבון !
אולי יעניין אתכם גם – איך ממיסים שוקולד