עוגת שוקולד מריר - בטי קרוקר - מתכונים מתוקים - הוראות הכנה

בימים כאלו…כולנו מתוקים !

לקוחות יקרים, כל הסניפים פתוחים!

אנו דואגים לקיים את ההנחיות הנדרשות,
בואו ביחד נקפיד על הכללים למען בריאות כולנו !
נשמח לשרת אתכם ולהמתיק את יומכם

דף הבית   >   מתכונים   >   עוגת שוקולד מריר – בטי קרוקר

עוגת שוקולד מריר – בטי קרוקר

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ

החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ"ל)    2. 1.25 כוס מים (300 מ"ל)    3. 3 ביצים גדולות.

אופן הכנה:

  1. לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ-32 דקות.

להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.                                                      בתיאבון !

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
  • שוקולד פררו רושה
  • שוקולד קינדר
  • שוקולד mm
  • עוגיות אוראו
  • שוקולד טורינו

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

*9242

  טלפון רב קוי