עוגה זהובה מצופה קרם שוקולד של בטי קרוקר
הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ
החומרים הדרושים:
- 1 ספל מים 240 מ"ל
- 1/3ספל חמאה 80 גרם
- 3ביצים גדולות.
אופן הכנה:
- לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, חמאה וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
- להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ 35 דקות.
- להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.
בתיאבון !