עוגה זהובה מצופה קרם שוקולד של בטי קרוקר - הוראות הכנה - טסה שוקולד

Welcome to tasa.co.il

וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   עוגה זהובה מצופה קרם שוקולד של בטי קרוקר

עוגה זהובה מצופה קרם שוקולד של בטי קרוקר

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ

החומרים הדרושים:

  1.  1 ספל מים 240 מ"ל  
  2.  1/3ספל חמאה 80 גרם   
  3.  3ביצים גדולות.

אופן הכנה:

  1. לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, חמאה וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ 35  דקות.
  3. להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.                                 

                     בתיאבון !

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
  • שוקולד פררו רושה
  • שוקולד קינדר
  • שוקולד mm
  • עוגיות אוראו
  • שוקולד טורינו

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

חנות ממתקים

*9242

  טלפון רב קוי