עוגיות שוקו צ'יפס של בטי קרוקר - הוראות הכנה - טסה שוקולד

בימים כאלו…כולנו מתוקים !

לקוחות יקרים, כל הסניפים פתוחים!

אנו דואגים לקיים את ההנחיות הנדרשות,
בואו ביחד נקפיד על הכללים למען בריאות כולנו !
נשמח לשרת אתכם ולהמתיק את יומכם

דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   עוגיות שוקו צ'יפס של בטי קרוקר

עוגיות שוקו צ'יפס של בטי קרוקר

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ

החומרים הדרושים:

  1.  חצי ספל חמאה  120 גרם
  2.  1 ביצה גדולה

אופן הכנה:

  1. לערבב יחד בקערה את תערובת העוגיות עם חמאה וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה וליצור עיגולים שטוחים בקוטר של כ 5 ס"מ.
  2. להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ 10 דקות.
  3. להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.

                                               בתיאבון !

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
  • שוקולד פררו רושה
  • שוקולד קינדר
  • שוקולד mm
  • עוגיות אוראו
  • שוקולד טורינו

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

*9242

  טלפון רב קוי