בראוניז מושלמים בטעם שוקולד פאדג' – בטי קרוקר
בראוניז מושלמים במהירות ובקלות
חזרתם מהעבודה מורעבים ובא לכם לרדת על מגש בראוניז חמים? הילדים רוצים משהו מתוק או צריכים להביא עוגה לגן? אין בעיה!
לא צריך ללכת לסופר ולהתחיל להשקיע בהכנת מתכון מורכב הגוזל זמן. אפשר בהחלט לקצר תהליכים ולהשתמש בתערובת האיכותית והטעימה ביותר של חברת בטי קרוקר הותיקה.
כל מוצרי האפייה של החברה עומדים בסטנדרטים אמריקאיים המחמירים ביותר של איכות וניקיון, כך שאתם יכולים להיות רגועים ולהשתמש בהם כאוות נפשכם.
תוך מספר דקות התנור שלכם יפיק ריחות נהדרים שימלאו את כל המטבח בניחוחות בראוניז פאדג' טריים.
חומרים:
1. 1 קופסת תערובת בראוניז פאדג' של בטי קרוקר
2. 1/2 ספל שמן (120 מ"ל)
3. 3 כפות מים (44 מ"ל)
4. 2 ביצים גדולות.
אופן הכנה:
- לחמם תנור ל-180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33×22 ס"מ.
- לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
- להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ-22 דקות.
להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.