ג'לו אוראו – קינוח אוראו
מצרכים : 4 כפות מרגרינה או חמאה מומסת.
ספל ושליש ( 150 מ"ל חלב קר )
ערבב/י היטב את תערובת הקראסט עם המרגרינה והדק/י את המסה לתבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ
שפוך/י את החלב לקערה בגודל בינוני , רוקן/י את תכולת שקית המילוי לקערה ערבב/י באמצעות מיקסר חשמלי במהירות איטית למשך כ 30 שניות , ערבב/י באמצעות המיקסר במהירות בינונית למשך 3 דקות נוספות. ( יש לשמור חצי ספל עם חתיכות עוגיות .
שפוך/י את המסה על הקראסט שהוכן בתבנית בשלב קודם.
הכנס/י לקירור למשך כשעה , לפני הגשה מומלץ לשפוך על העוגה את חתיכות העוגיות שהשארנו לקישוט.
לחיתוך קל מומלץ להניח את התבנית עם העוגה על קערה עם מים חמים לכ 30 שניות .
בתאבון !