בראוניז שוקולד חלב של פילסברי
הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ
החומרים הדרושים: 1. 2/3 ספל שמן (160 מ"ל) 2. רבע ספל כוס מים (60 מ"ל) 3. 2 ביצים גדולות.
אופן הכנה:
- לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
- להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ-30 דקות.
- להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.
בתיאבון !