עולם הממתקים של טאסא
וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   בראוניז שוקולד חלב של פילסברי

בראוניז שוקולד חלב של פילסברי

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ

בראוניז פילסברי

 

החומרים הדרושים: 1. 2/3 ספל שמן (160 מ"ל)    2. רבע ספל כוס מים (60 מ"ל)    3. 2 ביצים גדולות.

אופן הכנה:

  1. לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ-30 דקות.
  3. להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.                                        

              בתיאבון !

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
שוקולד פררו רושה
שוקולד קינדר
שוקולד לינדט
שוקולד מילקה
שוקולד mm
עוגיות אוראו
שוקולד טורינו

*9242

  טלפון רב קוי
לוגו טסה שוקולד