עוגיות שוקולד צ'יפס של בטי קרוקר
הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ
החומרים הדרושים:
- חצי ספל חמאה 120 גרם
- 1 ביצה גדולה
אופן הכנה:
- לערבב יחד בקערה את תערובת העוגיות עם חמאה וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה וליצור עיגולים שטוחים בקוטר של כ 5 ס"מ.
- להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ 10 דקות.
- להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.
בתיאבון !