עוגת שוקולד לחה במיוחד של בטי קרוקר
ברוכים הבאים לעולם שבו גם אופים מתחילים וללא נסיון יכולים להתגאות בעוגת שוקולד מושלמת, עשירה ומפתה, בזכות תערובת בטי קרוקר המוכרת והאהובה. במקרה זה אין צורך להיות שף מנוסה כדי ליצור קסם במטבח; המתכון שלנו מבטיח עוגה לחה, עשירה בטעמי שוקולד עמוקים ומרקם מענג שנמס על הלשון, וכל זה במהירות ובקלות ההכנה שרק בטי קרוקר יכולה להבטיח. כל אחד יכול להכין, אז למה לחכות? צללו איתנו למתכון שיהפוך כל אירוח בבית לחגיגה טעימה ללא מאמץ:
חומרים:
1 חב' תערובת עוגת שוקולד לחה במיוחד של בטי קרוקר
1/3 כוס חמאה (80 גרם )
1 ורבע כוס מים (300 מ"ל)
3 ביצים גדולות
הוראות הכנה:
חממו תנור ל-180 מעלות ושמנו תבנית בגודל 33X22 ס"מ.
ערבבו היטב בקערה את תערובת העוגה עם המים, השמן והביצים.
בעזרת מיקסר, ערבלו במהירות נמוכה את התערובת במשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
העבירו בזהירות את התערובת לתבנית המשומנת ואפו במרכז התנור למשך כ-32 דקות.
הוציאו מהתנור והניחו לעוגה להצטנן במשך כ-15 דקות.
תוכלו לקשט את העוגה מלמעלה בקרמים או קצפת, סירופ שוקולד, וכיוצ"ב.
אפשרות נוספת היא למלא את העוגה בקרם או מילוי אחר –
חצו את העוגה לרוחב במרכזה, הניחו את המילוי על גבי החלק התחתון וכסו עם חלקה העליון של העוגה.
בתיאבון !
אולי יעניין אתכם גם:
עוגת אגוזי פקאן הכי קלה להכנה של בטי קרוקר