עוגת שוקולד לחה במיוחד - של בטי קרוקר - טסה - מתכון והוראות הכנה
דף הבית   >   מתכונים   >   עוגת שוקולד לחה במיוחד – של בטי קרוקר

עוגת שוקולד לחה במיוחד – של בטי קרוקר

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ

החומרים הדרושים:

  1.  1/3 כוס חמאה ( 80גרם )  
  2.  1 ורבע כוס מים (300 מ”ל)    3. 3 ביצים גדולות.

אופן הכנה:

  1. לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ-32 דקות.

להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.                

                                      בתיאבון !

מותגים חמים שכולם אוהבים

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

*9242

  טלפון רב קוי