בטי קרוקר , תערובת להכנת עוגה זהובה מצופה קרם בטעם שוקולד - טסה
דף הבית   >   מתכונים   >   בטי קרוקר , תערובת להכנת עוגה זהובה מצופה קרם בטעם שוקולד

בטי קרוקר , תערובת להכנת עוגה זהובה מצופה קרם בטעם שוקולד

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ

החומרים הדרושים:

  1.  1 ספל מים 240 מ”ל  
  2.  1/3ספל חמאה 80 גרם   
  3.  3ביצים גדולות.

אופן הכנה:

  1. לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, חמאה וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ 35  דקות.
  3. להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.                                 

 

                     בתיאבון !

מותגים חמים שכולם אוהבים

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

*9242

  טלפון רב קוי