ג'לו אוראו – קינוח אוראו – הוראות הכנה - טסה
דף הבית   >   מתכונים   >   ג’לו אוראו – קינוח אוראו – הוראות הכנה

ג’לו אוראו – קינוח אוראו – הוראות הכנה

מצרכים : 4 כפות מרגרינה או חמאה מומסת.

ספל ושליש ( 150 מ”ל חלב קר )

ערבב/י היטב את תערובת הקראסט עם המרגרינה והדק/י את המסה לתבנית מרובעת בגודל 20 ס”מ

שפוך/י את החלב לקערה בגודל בינוני , רוקן/י את תכולת שקית המילוי לקערה ערבב/י באמצעות מיקסר חשמלי במהירות איטית למשך כ 30 שניות , ערבב/י באמצעות המיקסר במהירות בינונית למשך 3 דקות נוספות. ( יש לשמור חצי ספל עם חתיכות עוגיות .

שפוך/י את המסה על הקראסט שהוכן בתבנית בשלב קודם.

הכנס/י לקירור למשך כשעה , לפני הגשה מומלץ לשפוך על העוגה את חתיכות העוגיות שהשארנו לקישוט.

לחיתוך קל מומלץ להניח את התבנית עם העוגה על קערה עם מים חמים לכ 30 שניות .

בתאבון !

מותגים חמים שכולם אוהבים

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

*9242

  טלפון רב קוי