תערובת פאי קראסט של בטי קרוקר – הוראות הכנה - טסה
דף הבית   >   מתכונים   >   תערובת פאי קראסט של בטי קרוקר – הוראות הכנה

תערובת פאי קראסט של בטי קרוקר – הוראות הכנה

מצרכים – חצי שקית אבקת הכנה ( כ – 150 גרם )

2 כפות מים קרים

2 כפיות מים קרים

ערבב/י את אבקת ההכנה עם המים הקרים עד לקבלת מרקם בצק .

בעזרת מערוך ושימוש במשטח מקומח יש לרדד את הבצק עד לקבלת צורה עגולה בקוטר של כ 30 ס”מ.

העבר לתבנית האפייה ( תבנית עוגות פאי בקוטר 30 ס”מ ) ולחץ/י את הבצק בעדינות אל התבנית ( יש להימנע מלמתוח את הבצק)

חמם/י את תנור האפייה ל 230 מעלות , הדק את הבצק עם צלחת או עם מזלג לקבלת מראה מעוצב.

הכנס את תבנית האפייה למשך כ 8-10 דקות עד לקבלת צבע חום זהוב.

בתאבון !

מותגים חמים שכולם אוהבים

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

*9242

  טלפון רב קוי