פילסברי – תערובת להכנת עוגה בטעם שוקולד מריר - טסה
דף הבית   >   מתכונים   >   פילסברי – תערובת להכנת עוגה בטעם שוקולד מריר

פילסברי – תערובת להכנת עוגה בטעם שוקולד מריר

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס”מ

החומרים הדרושים: 1. 2/3 ספל שמן (160 מ”ל)    2. רבע ספל כוס מים (60 מ”ל)    3. 2 ביצים גדולות.

אופן הכנה:

  1. לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ-30 דקות.

להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.                                                      בתיאבון !

מותגים חמים שכולם אוהבים

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

*9242

  טלפון רב קוי