עולם הממתקים של טאסא
וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   בצק פאי של בטי קרוקר – פאי מנחם בכמה דקות עבודה

בצק פאי של בטי קרוקר – פאי מנחם בכמה דקות עבודה

בצק פאי של בטי קרוקר

איך מכינים פאי מנחם וטרי ב-5 דקות בלי להתקשקש עם מצרכים, ללוש בצק וללכלך המון כלים?

פשוט ביותר – התערובת המוכנה שלהכנת בצק פאי של המותג האמריקאי הפופולרי והאהוב בטי קרוקר תאפשר לכם להכין פאי תוך דקות,
מתי שבא לכם משהו מתוק ליד הקפה או כשאתם מגלים ברגע האחרון שמגיעים אורחים. 
תוכלו להשתמש בבצק הפאי ליצירת פאי בכל טעם שאתם אוהבים – שוקולד, נוטלה, ריבת חלב, פירות מכל הסוגים, ועוד ועוד.

אנחנו ממליצים שתמיד תהיה לכם בארון קופסה של התערובת לכל הפתעה לשליפה מהירה כדי שאף פעם לא יתקילו אתכם.

בצק פאי של בטי קרוקר

 

אז איך מכינים את הפאי? 

בצק פאי של בטי קרוקר

חומרים:

1/2 שקית תערובת בצק פאי של בטי קרוקר

2 כפות מים קרים

מלית שאתם אוהבים – ממרח שוקולד, נוטלה, ריבת חלב, פירות, קרמים, וכד'. 

הוראות הכנה:

חממו את תנור האפייה ל-230 מעלות והכינו תבנית אפייה משומנת בקוטר 30 ס"מ.

ערבבו את אבקת הבצק עם המים הקרים עד לקבלת בצק חלק ואחיד ללא גושים.

בעזרת מערוך, רדדו את הבצק על משטח מקומח מעט לקבלת צורה עגולה בגודל המתאים לתבנית.

העבירו את הבצק לתבנית האפייה והדקו אותו בעדינות אל התחתית (יש להימנע מלמתוח את הבצק).

אפו בתנור למשך כ-8-10 דקות עד לקבלת צבע חום זהוב.

הוציאו את התבנית, ומלאו את הפאי שלכם במילוי המועדף עליכם על גבי תחתית הפאי האפוייה.

תוכלו לכסות את הפאי שלכם בפסי שתי וערב נוספים מן הבצק מלמעלה או בעיגול בצק נוסף (עם חורי מזלג לאוורור).

אם אתם מכסים את הפאי שלכם, הכניסו אותו שוב לתנור לאפייה של כ-10 דקות נוספות.

הניחו לפאי להתקרר כ-10 דקות לפני ההגשה.

בתאבון!

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
שוקולד פררו רושה
שוקולד קינדר
שוקולד לינדט
שוקולד מילקה
שוקולד mm
עוגיות אוראו
שוקולד טורינו

*9242

  טלפון רב קוי
לוגו טסה שוקולד