עולם הממתקים של טאסא
וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   תערובת להכנת בראוניז שוקולד פאדג' של פילסברי

תערובת להכנת בראוניז שוקולד פאדג' של פילסברי

תערובת להכנת בראוניז שוקולד

למי בא בראוניז? למי לא? תערובת להכנת בראוניז שוקולד פאדג' היא אחת ההמצאות הכי טובות בעולם. 
בראוניז הם אחד הפינוקים המתוקים האהובים ביותר בכל המדינות כמעט, והכי כיף ומשמח לאכול אותם ליד קפה טוב.
הבעייה היא שלא תמיד יש לנו זמן לרכוש את כל המרכיבים או להכין בראוניז בעצמנו מאפס. אז מה עושים?
יש פתרון מצויין שחוסך המון זמן ומאפשר לכם להשיג בראוניז תוך דקות מתי שרק תרצו, כשאורחים נוחתים עליכם או כשהילדים דורשים משהו מתוק וטעים לאכול –
תערובת להכנת בראוניז שוקולד פאדג' של פילסברי, החברה האמינה והאיכותית שכל שימוש במוצרים שלה מפיק הצלחות.
כל מה שנותר לכם הוא לערבב את התערובת עם כמה חומרים בסיסיים שיש בכל בית (שמן, מים, ביצים).
שופכים לתוך תבנית, מכניסים לתנור ומחכים כחצי שעה, וזה כל הסיפור. הנה הוראות מדוייקות יותר:

תערובת להכנת בראוניז שוקולד פאדג' של פילסברי – הוראות הכנה:

לחמם תנור ל-180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ.עוגת שוקולד פאדג' של פילסברי

חומרים:

1. 2/3 ספל שמן (160 מ"ל)

2. 1/4 ספל כוס מים (60 מ"ל)

3. 2 ביצים גדולות.

אופן ההכנה:

  1. לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים.
    להמשיך לערבב למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ-30 דקות.

להוציא מהתנור ולצנן מעט, כ-15 דקות.                                                     

בתיאבון !

תערובת להכנת בראוניז

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
שוקולד פררו רושה
שוקולד קינדר
שוקולד לינדט
שוקולד מילקה
שוקולד mm
עוגיות אוראו
שוקולד טורינו

*9242

  טלפון רב קוי
לוגו טסה שוקולד