עוגת תות של פילסברי
זהו מתכון פשוט ונהדר, עם טעמים עזים ומרעננים של תותים המשולבים באופן מושלם עם המרקם הנימוח והעשיר של בצק פילסברי איכותי. ומה שהכי נחמד הוא שאינו דורש ניסיון רב באפייה ומתאים לכל אחד, גם למתחילים. עוגת התות הזו מתאימה לכל פיקניק, אירוע משפחתי, חגיגה יום הולדת או סתם לפינוק ביתי ליד הקפה.
עוגת תות של פילסברי – חומרים:
- 1/2 ספל שמן (120 מ"ל)
- 1 כוס מים (240 מ"ל)
- 1 קופסה תערובת פילסברי לעוגת תות
- 3 ביצים גדולות.
עוגת תות של פילסברי – הוראות הכנה:
- לחמם תנור ל-180 מעלות.
- לשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ.
- בעזרת מערבל מזון ידני, ערבבו בקערה את תערובת העוגה עם המים, השמן והביצים.
- המשיכו לערבל במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה.
- העבירו את התערובת לתבנית המשומנת ואפו במרכז התנור למשך כ-35 דקות.
- הוציאו את העוגה מהתנור והניחו אותה לצינון במשך כ-15 דקות.
כדי להוסיף ממד נוסף של טעם, אפשר לצקת מעל העוגה רוטב תותים או למרוח קרם וניל ולקשט בפרוסות תותים טריים.
בתיאבון !