עוגת שוקולד של פילסברי
הוראות הכנה:
לחמם תנור ל-180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ.
חומרים:
1/2 ספל שמן (120 מ"ל)
1 ספל כוס מים (240 מ"ל)
3 ביצים גדולות.
1 חבילה תערובת פילסברי מסוג Devil's Food.
אופן הכנה:
- לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים. להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
- להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ-35 דקות.
להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות, ויש לכם עוגת פילסברי מושלמת!
בתיאבון !