בצק פיצה של בטי קרוקר – פיצה ב-5 דקות
איך מכינים בצק פיצה ב-5 דקות בלי עניינים, בלי ללכת לסופר, בלי לחכות להתפחה ובלי מטבח מלא קמח?
הכי קל – השתמשו בתערובת מוכנה של המותג האמריקאי הוותיק בטי קרוקר להכנת בצק פיצה, ותוך מספר דקות, מתי שתרצו, תהיה לכם פיצה להגיש לילדים או לאורחים עם התוספות שהם אוהבים, חמה מהתנור בלי לחכות לשליח והכי זול שיש.
אנחנו ממליצים לכם להחזיק תמיד במקפיא קופסת גבינת מוצרלה מגוררת לכל ביקור פתע שלא יבוא, וכמובן – שקיות תערובת בצק הפיצה של בטי קרוקר.
אז מה צריך לעשות?
בצק פיצה של בטי קרוקר
חומרים:
1 שקית תערובת בצק פיצה של בטי קרוקר
1/2 ספל מים חמים – 120 מ"ל (לא רותחים)
1/2 ספל גבינה צהובה מגוררת (רצוי גבינה איכותית מסוג מוצרלה).
הוראות הכנה:
חממו את תנור האפייה ל-230 מעלות והכינו תבנית אפייה משומנת בקוטר 30 ס"מ.
אם אתם משתמשים בנייר אפייה, חממו את התנור רק ל-220 מעלות ושמנו את נייר האפייה לצורך קבלת בצק פריך.
ערבבו את תכולת שקית תערובת הבצק עם חצי ספל מים חמים עד להמסה מוחלטת של האבקה וקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
כסו את קערת התערובת עם מגבת והמתינו 5 דקות.
הוציאו את הבצק מן הקערה ובעזרת האצבעות שטחו אותו באופן אחיד ומהודק בתבנית האפייה.
הוסיפו את התוספות שאתם אוהבים – זיתים, טונה, תירס, עגבניות, בצל, וכו'.
פזרו גבינה צהובה מגוררת מעל הפיצה שלכם, והכניסו לחלקו התחתון של התנור.
אפו במשך 12-17 דקות (בתלוי בסוג התנור ובחום האפייה), עד לקבלת צבע זהוב חום.
בתאבון!