עוגת וניל גבוהה של בטי קרוקר
עוגת וניל גבוהה וקלה להכנה
חייבים עוגת וניל גבוהה ויפה אבל אין לכם זמן להכין עכשיו עוגה מסובכת או לקנות את כל המרכיבים?
יש פתרון מעולה – עוגת וניל גבוהה בחושה בניחוח מעלף שאפשר להכין תוך דקות ספורות בעזרת תערובת ההכנה המהירה של בטי קרוקר,
החברה האמריקאית הוותיקה והאיכותית. רק לערבב את כל החומרים היטב, "לזרוק" לתנור ולהמתין חצי שעה,
ויש לכם עוגה גבוהה ומרשימה, טעימה להפליא.
מה עושים? הנה ההסבר הקצרצר:
חומרים:
1 קופסת תערובת עוגת וניל של בטי קרוקר
1/2 ספל שמן (120 מ"ל)
1 ספל מים 240 מ"ל
3 ביצים מידה L
אופן הכנה:
חממו תנור ל-180 מעלות ושמנו תבנית בגודל 33×22 ס"מ.
ערבבו יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים במהירות נמוכה, למשך כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה.
העבירו את הבלילה לתבנית המשומנת ואפו במרכז התנור במשך כ-30 דקות.
הוציאו מן התנור והשאירו להצטנן כ-15 דקות לפני הפריסה וההגשה.
בתיאבון!