עוגת שוקולד – דוויל'ז פוד – של בטי קרוקר
הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ
החומרים הדרושים: 1. 1/2 ספל שמן (120 מ"ל) 2. 1 ורבע כוס מים (300 מ"ל) 3. 3 ביצים גדולות.
אופן הכנה:
- לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
- להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ-32 דקות.
להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות. בתיאבון !