עוגת אגוזי פקאן קלה ועסיסית של בטי קרוקר - הוראות הכנה - טסה שוקולד

Welcome to tasa.co.il

וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   עוגת אגוזי פקאן הכי קלה להכנה של בטי קרוקר

עוגת אגוזי פקאן הכי קלה להכנה של בטי קרוקר

עוגת אגוזי פקאן בחושה להכנה מהירה

עוגת אגוזי פקאן היא אחת העוגות האהובות והפופולריות ביותר מבין כל העוגות, קלאסיקה אמיתית.
אך למרבה הצער, לא תמיד יש לנו זמן להכין אותה במלואה או שיש לנו את כל המרכיבים הדרושים.
אל דאגה – יש קיצור דרך מעולה, שיספק לכם עוגה בחושה עסיסית, רכה וטעימה ביותר בניחוח קינמון תוך כמה דקות – 
השתמשו בתערובת ההכנה של בטי קרוקר, החברה האמריקאית הוותיקה והאיכותית, כבסיס לעוגה שלכם, הוסיפו מספר מרכיבים פשוטים והכניסו לתנור.

עוגת אגוזי פקאן

זה עד כדי כך קל!

 

חומרים:

1 קופסת תערובת עוגת אגוזי פקאן

1/2 ספל שמן (120 מ"ל)   

1 ו כוס מים (240  מ"ל)   

3 ביצים גדולות

 

הוראות הכנה:

חממו תנור ל-180 מעלות.

שמנו תבנית עוגה בגודל 33X22 ס"מ.

ערבבו יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, השמן והביצים.

המשיכו לערבב במהירות נמוכה במשך כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה.

העבירו את התערובת לתבנית המשומנת ואפו במרכז התנור במשך כ-32 דקות.

הוציאו מהתנור והניחו לצינון במשך לפחות 15 דקות.                                                     

 

בתיאבון !

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
  • שוקולד פררו רושה
  • שוקולד קינדר
  • שוקולד mm
  • עוגיות אוראו
  • שוקולד טורינו

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

חנות ממתקים

*9242

  טלפון רב קוי