עוגת שוקולד לחה במיוחד – של בטי קרוקר
הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מ
החומרים הדרושים:
- 1/3 כוס חמאה ( 80גרם )
- 1 ורבע כוס מים (300 מ"ל) 3. 3 ביצים גדולות.
אופן הכנה:
- לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
- להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ-32 דקות.
להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.
בתיאבון !