וואטסאפ
דף הבית   >   מתכונים מתוקים   >   עוגת שוקולד לחה במיוחד – של בטי קרוקר

עוגת שוקולד לחה במיוחד – של בטי קרוקר

הוראות הכנה: לחמם תנור ל180 מעלות ולשמן תבנית בגודל 33X22 ס"מעוגת שוקולד לחה במיוחד - של בטי קרוקר

החומרים הדרושים:

  1.  1/3 כוס חמאה ( 80גרם )  
  2.  1 ורבע כוס מים (300 מ"ל)    3. 3 ביצים גדולות.

אופן הכנה:

  1. לערבב יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, שמן וביצים . להמשיך לערבב במהירות נמוכה למשך כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. להעביר לתבנית משומנת ולאפות במרכז התנור למשך כ-32 דקות.

להוציא מהתנור ולקרר כ -15 דקות.                

                                      בתיאבון !

lolypop
מותגים חמים שכולם אוהבים
שוקולד פררו רושה
שוקולד קינדר
שוקולד לינדט
שוקולד מילקה
שוקולד mm
עוגיות אוראו
שוקולד טורינו

אנחנו אוהבים לשמוע מכם

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה וגם סתם לשמוע מילה טובה

כתבו לנו

הכי מתוק באינסטגרם

@TASA.CANDY.HOUSE

חנות שוקולד

*9242

  טלפון רב קוי
לוגו טסה שוקולד