עוגת אגוזי פקאן הכי קלה להכנה של בטי קרוקר
עוגת אגוזי פקאן בחושה להכנה מהירה
עוגת אגוזי פקאן היא אחת העוגות האהובות והפופולריות ביותר מבין כל העוגות, קלאסיקה אמיתית.
אך למרבה הצער, לא תמיד יש לנו זמן להכין אותה במלואה או שיש לנו את כל המרכיבים הדרושים.
אל דאגה – יש קיצור דרך מעולה, שיספק לכם עוגה בחושה עסיסית, רכה וטעימה ביותר בניחוח קינמון תוך כמה דקות –
השתמשו בתערובת ההכנה של בטי קרוקר, החברה האמריקאית הוותיקה והאיכותית, כבסיס לעוגה שלכם, הוסיפו מספר מרכיבים פשוטים והכניסו לתנור.
זה עד כדי כך קל!
חומרים:
1 קופסת תערובת עוגת אגוזי פקאן
1/2 ספל שמן (120 מ"ל)
1 ו כוס מים (240 מ"ל)
3 ביצים גדולות
הוראות הכנה:
חממו תנור ל-180 מעלות.
שמנו תבנית עוגה בגודל 33X22 ס"מ.
ערבבו יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, השמן והביצים.
המשיכו לערבב במהירות נמוכה במשך כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה.
העבירו את התערובת לתבנית המשומנת ואפו במרכז התנור במשך כ-32 דקות.
הוציאו מהתנור והניחו לצינון במשך לפחות 15 דקות.
בתיאבון !
אולי יעניין אתכם גם: