בראוניז שוקולד פאדג' מושלמים – בטי קרוקר
בראוניז שוקולד פאדג' מושלמים במהירות ובקלות
חזרתם מהעבודה מורעבים ובא לכם לרדת על מגש בראוניז חמים? הילדים רוצים משהו מתוק או צריכים להביא עוגה לגן? אין בעיה!
לא צריך ללכת לסופר ולהתחיל להשקיע בהכנת מתכון מורכב הגוזל זמן. אפשר בהחלט לקצר תהליכים ולהשתמש בתערובת האיכותית והטעימה ביותר של חברת בטי קרוקר הותיקה.
כל מוצרי האפייה של החברה עומדים בסטנדרטים אמריקאיים המחמירים ביותר של איכות וניקיון, כך שאתם יכולים להיות רגועים ולהשתמש בהם כאוות נפשכם.
תוך מספר דקות התנור שלכם יפיק ריחות נהדרים שימלאו את כל המטבח בניחוחות בראוניז פאדג' טריים.
חומרים:
1 קופסת תערובת בראוניז פאדג' של בטי קרוקר
1/2 ספל שמן (120 מ"ל)
3 כפות מים (44 מ"ל)
2 ביצים גדולות.
אופן הכנה:
חממו תנור ל-180 מעלות ושמנו תבנית בגודל 33×22 ס"מ.
ערבבו יחד בקערה את תערובת העוגה עם המים, השמן והביצים.
המשיכו לערבל במהירות נמוכה בעזרת מערבל מזון למשך כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה.
העבירו את התערובת לתבנית משומנת ואפו במרכז התנור למשך כ-22 דקות.
הוציאו מהתנור והניחו את העוגה לצינון למשך כ-15 דקות.
בתיאבון !
אולי יעניין אתכם גם:
עוגת אגוזי פקאן הכי קלה להכנה של בטי קרוקר